A2U Bikes

Specializirana kolesarska trgovina A2U se že 18 let identificira s ponudbo najkakovostnejših kolesarskih blagovnih znamk (Colnago, Willier, Lapierre, Corratec, Haibike, Winora, Ghost, Gusto) in pridobiva vse večje število zvestih in zadovoljnih kolesarjev in kolesark.

Največji bum zadnjega časa predstavljajo okolju prijazna električna kolesa, ki so revolucionarno spremenila dimenzije kolesarjenja v pozitivno smer. Ker je izbira pravega e-kolesa izjemno pomembna, je strokovna podpora in nasvet kupcem stalno vodilo njihovega dela. V ponudbi imajo široko paleto uveljavljenih električnih koles višjega in srednjega kakovostnega razreda z visokokakovostnimi motorji s pogonom proizvajalcev Bosch in Yamaha. Izbirate lahko med številnimi znamkami trendovskih cestnih, gorskih, treking, mestnih ali gravel koles z električnim pogonom kot npr. Haibike, Lapierre, Ghost, Corratec, Winora in Wilier.

Poleg koles lahko kupite tudi kolesarsko opremo in kolesarska oblačila naslednjih znamk: Gobik, Northwave, Elite, Shimano, Scicon, Cratoni, Miche, XLC, Continetal, Look, Uvex, Bolle, Las, Muc-off, itd. ter tekaške copate Hoka One One.

Ekipa strokovno usposobljenih serviserjev nudi kakovosten servis koles in poskrbi za brezhibno delovanje vašega kolesa. A2U je edini pooblaščeni servisni center Shimano v Sloveniji, prav tako je pooblaščeni serviser e-pogonskih enot znamke Bosch in Yamaha.

Poleg lokacije na ljubljanskem Rudniku ima specializirana kolesarska trgovina poslovalnici in servis tudi v obrtno-poslovni coni v Šenčurju in v Kopru.

A2U LJUBLJANA – RUDNIK
Jurčkova cesta 224,
1000 Ljubljana
+386 (0)1 2926 330

SPLETNA STRAN
https://www.a2u.si

DRUŽABNA OMREŽJA

PARK CENTER LJUBLJANA - RUDNIK