Kontakt

Kontaktni obrazec

Pošljite nam vaše sporočilo, kontakt, predlog. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pustite nam sporočilo

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov za potrebe komunikacije.


Dobrodošel Park Center!

Ljubljanska nakupovalno-industrijska cona Rudnik predstavlja hitro se razvijajoče, živahno in prepoznavno območje na ugodni mestni lokaciji prestolnice. Skupina Revetas in m2 Centermanagement k temu dodajata še uspešno nakupovalno zgodbo.

Dosedanji nakupovalni park Supernova Ljubljana 2 je bil manj izpostavljen del nakupovalnega središča Rudnik. Letošnjo pomlad pa se veselimo prihoda nove blagovne znamke Park Center, ki prinaša prenovljeno in bolj prepoznavno podobo našega nakupovalnega parka.

Biti del družine Park Center je nekaj izjemnega!

Boštjan Hrabar, center manager

Kontakti

PARK CENTER LJUBLJANA
Jurčkova cesta 224, 226, 228, 232
1000 Ljubljana

MANAGEMENT
m2 Centermanagement, upravljanje trgovskih centrov d.o.o.
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana

CENTER MANAGER
Boštjan Hrabar
boh@m2.co.at
059 344 780

ADMINISTRACIJA
Andreja Grahek
ag@m2.co.at

Sedež podjetja

CUP II d.o.o.
Leskoškova cesta 2
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI17642396
Matična številka: 6887007000

Vzdrževanje

Aktiva

KONTAKT:
g. Emin Behrić
041 316 472
emin.behric@aktiva.si

Podjetje Aktiva upravljanje ima na področju upravljanja in vzdrževanja objektov dolgoletne izkušnje. Družba zaposluje strokovno osebje in je svojo zavezanost kakovosti in varovanju okolja potrdila s pridobitvijo certifikatov ISO 9001 in 14001. V nakupovalnem parku zagotavlja stalno prisotnost enega vzdrževalca od 8. do 16. ure, izven tega pa je zagotovljeno dežurstvo za nujne primere.

 

 

 

Varovanje

Sintal

KONTAKT:
g. Gregor Simončič
031 318 708
gregor.simoncic@sintal.si

Podjetje Sintal je edina varnostna družba, ki izvaja storitve varovanja na celotnem območju Slovenije brez podizvajalcev in zagotavlja celovito ponudbo storitev varovanja oseb in premoženja in upravljanja zgradb. Nakupovalnemu parku je 24 ur dnevno na voljo dežurna intervencijska ekipa.

 

 

 

Marketing

Vodik

KONTAKT:
Ga. Jasmina Horvat
 031 368 566
jasmina.horvat@vodik-marketing.si

Vodik družinska agencija združuje mlade, sveže upe in izkušene, ki stopajo po oglaševalski poti  že več kot 20 let. Naše oglaševalske kampanje so usmerjene k rezultatom, ciljni publiki in k ustvarjanju inovativnih oglaševalskih rešitev. Z odlično tržno komunikacijo in pravim izborom komunikacijskih kanalov zagotavljamo poslovno prednost naših naročnikov in njihovih blagovnih znamk. Smo v vrhu slovenskih agencij in ena redkih, ki pokriva Slovenijo in celotno Adria regijo.

 

 

 

PARK CENTER LJUBLJANA - RUDNIK